Начало

Този блог е създаден за бенефициентите на проекта на Софийския университет "Св Климент Охридски" по проект BG051PO001-3.3.06 - 0045 „Развитие на капацитета на специализанти, постдокторанти и млади учени за преподаване на академични курсове по и на чужд език със съвременни методи и информационни и компютърни технологии” .

Основна цел на блога е да подпомогне участниците в проекта (постдокторанти, специализанти, млади учени и експерти) да споделят опит и работят съвместно по задачите на проекта. Блогът предоставя територия за споделяне и контакти и след приключване на проекта.

Добре дошли на всички, които се интересуват от съвременно и иновативно обучение по и на чужд език! :)

19 декември, 2016

Учебно списание в катедра "Книгоиздаване" - ФЖМК

От декември 2016 г. в онлайн пространството има още едно е-списание. То е наречено атрактивно "a-pART" и се намира на сайта http://www.a-part.bg/.
Ето как се представят колегите, които издават списанието:
"Списание „a-pART” е дело на ентусиазиран и решителен екип от 28 студенти във Факултет по журналистика и масова комуникация към Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Проектът започва като университетска задача, но потенциалът на концепцията ни подтикна да разработим списанието, така че да се превърне в завършен продукт. Всеки от нас има собствен стил, индивуалност и интереси, които са допринесли за създаването и затвърждаването на нашата идея." http://www.a-part.bg/about-us
Списание „a-pART

Списанието става част от редица списание, издавани от преподаватели и студенти от Софийския университет, а именно: сп. "Виртуална култура", сп. "Медиите на 21 век", сп. "Медии и обществени комуникации" и други.

Списанието "a-pART" се издава от студенти и това провокира интереса на читателите да видят автори и креативни млади хора, които още през студентските години се ориентират към създаване на е-списание.
Честито и на добър път!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.