Начало

Този блог е създаден за бенефициентите на проекта на Софийския университет "Св Климент Охридски" по проект BG051PO001-3.3.06 - 0045 „Развитие на капацитета на специализанти, постдокторанти и млади учени за преподаване на академични курсове по и на чужд език със съвременни методи и информационни и компютърни технологии” .

Основна цел на блога е да подпомогне участниците в проекта (постдокторанти, специализанти, млади учени и експерти) да споделят опит и работят съвместно по задачите на проекта. Блогът предоставя територия за споделяне и контакти и след приключване на проекта.

Добре дошли на всички, които се интересуват от съвременно и иновативно обучение по и на чужд език! :)

24 февруари, 2014

Въпрос относно избора на курсове

Здравейте, колеги! :)
Не зная дали тук е подходящото място да попитам, но се интересувам колко от обученията (курсовете) през март и април трябва задължително да посещаваме. Ако трябва да си изберем няколко, колко? Или пък всички?
Благодаря предварително за помощта. :)

3 коментара:

  1. Привет! Чудесен въпрос :) Идеята е тези курсове, с ваша помощ, да станат основа за сертифициране на университетски кадри. В този смисъл, участието във всички курсове е задължително. Ако считате, че покривате поставените в целите на курса изисквания, моля споделете със съответния обучител Вашите съображения и препоръки.
    Разбира се, идеи, препоръки и коментари са винаги добре дошли, включително и тук, в блога!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за отговора :) А знаете ли дали в петък (28.02.) всички курсове ще са в аудитория 020 на Изчислителния център във ФМИ? Разбрах, че започват там от 9 часа, но няма да успея да дойда сутринта, тъй като ще изпитвам от 10 ч. Вероятно изпитът ще е кратък, така че може би ще успея да дойда за 12 или 14 ч. Дали и тези часове ще са в аудитория 020?
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  3. Всички часове са в 020, до скоро :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.